Vores Proces Ved nye samarbejder

Indledende Samtale

Jeg ønsker ikke at spilde nogens tid, derfor tager jeg med glæde en indledende samtale, om det er på jeres kontor, ude i byen eller per telefon.

Jeg lytter til jeres problematikker, tanker og ønsker og derefter finder vi ud af sammen, hvad der vil kunne gavne jer. Om det blot er nye produktbilleder, eller om i skal have lavet billeder og video for at kunne fortælle jeres historie til et større publikum, så finder vi frem til det.

Jeg ønsker at være del i at forbedre jeres nuværende visuelle identitet.

And Action!

Når det praktiske er på plads, Reference billeder eller andet er aftalt, moodboar eller lignende, så går jeg igang med det samme.

I bliver løbende holdt opdateret på processen og får løbende mulighed for at se med, dog med forbehold for at formaliteterne er aftalt før skydning.

Redigerings Proces

Når alt materialet er skudt, går jeg igang med postproduktion, om det er foto eller video, så sigter jeg efter at kunne levere inden for 3-4 hverdage efter modtagelse af produkterne – med forbehold, i vil blive kontaktet 

Når jeg indgår et nyt samarbejde er det første der bliver lavet en kundemappe (jeg bruger primært dropbox) hvori der fremadrettet vil blive lagt alt jeres materiale op i, heri vil jeg altid uploade i ønskede størrelser og formater samt filtyper, så i altid har det i skal bruge tilgængeligt.

Vi øger vores kunders visuelle identitet til helt nye højder!