Om mig

Jeg er en aspirerende fotograf med bopæl og studie i københavn.

I de seneste år har jeg som fotograf elev udført opgaver inden for alt lige fra emballage billeder til Kähler samt tøj for virksomheder som Tiger Of Sweden, Masai og en masse andre.

Ud over tøj og Keramik, har jeg også fotograferet en masse smykker, hvor lyset er altafgørende om smykket fremstår som kunstneren bag har tænkt sig i processen.

Portrætter har også en stor plads i mit fotografhjerte, om det så er graviditets billeder eller erhvervsportrætter, så er kontakten med personerne samt det samarbejde der altid går op i en højere enhed er noget der giver en lyst og gåpåmod til at fortsætte.

At sætte det helt korrekte lys, til hvert objekt er en rigtig vigtig ting og det er netop dette jeg har brugt år på at lære. Et produkt skal skydes i de helt rigtige omgivelser, om så det er et portræt eller et produkt, så kan det gøre forskellen på om man får et salg eller ej.

Min indgangsvinkel til foto, var igennem video, hvor jeg tidligere har taget en Hf med medie, hvori vi lærte de basale ting og efterfølgende har jeg været med på diverse store film projekter, hvor jeg både har fået en masse lærdom, i både at få fortalt historien og brug af de rette vinkler til at understøtte den.

Til marts næste år har jeg været igennem 4 ½ års uddannelse, der har givet med værktøjer til selv at kunne skabe det rette miljø og feel til diverse kommercielle opgaver.