Om Os

Vil vil med på rejsen!

På en mission for at styrke Vores kunders synlighed!

Med næsten et årti i reklamebranchen og et vågent øje på udviklingen af e-handel, dette gør også at vi kender til vigtigheden, ikke blot at være tilstede online, men evnen til at skille sig ud af mængden, virke yderst professionel som ikke mindst betyder professionelle billeder og video, men også at i er i stand til at formidle jeres budskab og at de rigtige øjne ser det! Det er her vi kommer ind i billedet! 

Jeg er udlært fotograf med og har arbejdet under nogle af de største virksomheder i danmark inden for produktbilleder og Ecommerce

Jeg har i denne periode beskæftiget mig med kunder som rækker fra Kähler, Masai, Vin & Co (Coop), Thornæs destilleri, Njord Gin, Husted Vin og mange andre!

Denne tidligere erfaring giver mig stor indsigt i, hvad de store virksomheder har gjort på marketing og paid ads området, hvilke krav der stilles for at levere materiale til så store brands, har givet mig en sans for kvalitet og stor stolthed til mit faglige håndværk, hvilket mine kunder nyder rigtig godt af.

Et samarbejde med Dennis L Foto indebærer:

  • Hurtige leveringstider, da vi ikke tager for mange kunder til at kunne gennemarbejde jeres content.
  • Return on Investment der siger spar to!
  • Vi tager hånd om jeres visioner og får jer præcis derhen i ønsker, vi vil være med hele vejen og vi følger også op efter endt opgave. 

Sådan Sørger vi for resultater:

Vores forløb

Inden vi starter et samarbejde, er vi interesserede i at finde ud af om vi er den rigtige løsning for jer, vi vil ikke spilde nogens tid!

I vil modtage en hurtig række spørgsmål og få mulighed for at fortælle lidt om jeres virksomhed, jeres ønskede mål med samarbejdet og finde ud af hvad jeres stil  ønsker er

Vi har nu fået et samlet overblik over projektets attributter, herefter vil vi i fællesskab med jer få styr på de sidste detaljer, inden det går løs.

Vi er nu nået til det tidspunkt, hvor vores håndværk bliver sat til nytte.

Vi holder jer opdateret undervejs, får løbende godkendt, og optimere hvor der kan.

Om det er foto eller video vi har lavet, så går vi meget op i at have en hurtig leveringstid.

Vi levere i præcis de formater i ønsker og har brug for, vi kender til de bedste opløsninger og formater på kryds af medier, så frygt ej!

Vi tror ikke på at en opgave bare er en opgave, vi ønsker at følge med i, hvad vores arbejde gør for jeres virksomhed og vi ønsker at optimere konstant for at ekspandere.

Vores Vision

Vores erfaring skal komme jer til gode!

Som mindre virksomhed, er der god mulighed for at dykke endnu dybere ned i vores klienters vision.

Vi ønsker at hjælpe jer hele vejen rundt i forhold til content, både online som offline.

Vi kender til vigtigheden af at man i disse dage står frem som en højt profileret virksomhed, dette kan hjælpe med content af høj kaliber.

Vi hjælper jer hele vejen rundt, fra produkt billeder til portrætter og video.

Vi ønsker at gøre det så nemt og smertefrit for jer at skulle opretholde en visuel identitet, så vi har samlet hele jeres behov ét sted.

Vi levere nemlig hele pakken, med speciale i drikkevare branchen og sørger for at i får en rød tråd på kryds af platforme