Om Mig

Tag mig med på rejsen!

På en mission for at styrke mine kunders synlighed online!

Jeg er udlært fotograf og har i de seneste ti år arbejdet i reklamebranchen med både foto og video.

De sidste mange år har bragt mig en masse erfaring med både store som små brands, men med en god del erfaring med content til nogle af de største virksomheder i Danmark, føler jeg at jeg har en stor forståelse på at få fortalt jeres budskab på bedste og stærkeste vis!

Jeg har en stor bred erfaring inden for ecommerce og online tilstedeværelse, men jeg har valgt at gå  meget i dybden med både smykker og drikkevare, da det er kategorier der kræver mere viden end så meget andet, men også for at kunne levere det bedste resultat til mine kunder, som primært bevæger sig i disse brancher.

Min tidligere erfaring som ansat bringer mig godt rundt, men indebære blandt andet virksomheder såsom Kähler, Tiger of Sweden, Sif Jakobs, Jane Kønig, Dyrberg Kern, Vin & Co, Monlund, Flora Danica og mange andre.

 

Denne tidligere erfaring giver mig stor indsigt i, hvad de store virksomheders tendenser har været på marketing og paid ads området, hvilke krav der stilles for at levere materiale til så store brands, har givet mig en sans for kvalitet og stor stolthed til mit faglige håndværk, hvilket mine nuværende kunder nyder rigtig godt af!

Et samarbejde med Dennis L Foto indebærer:

  • Mulighed for sparring i idefasen, hvilket giver et meget bedre output
  • Muligheden for at få samlet jeres behov et sted, jeg kan hjælpe med både billeder og video og bruger megen energi på at sætte mig ind i jeres ønsker og behov
  • Mulighed for at få mig ud til jer, har i et fysisk produkt i helst ikke vil undvære eller ønsker i at kunne deltage i skydningen uden i skal være væk fra jeres kontor hele dagen.
  • Hurtige leveringstider, jeg gør meget for at mine kunder ikke skal gå glip af noget samt kan smede mens jernet er varmt.
  • Return on Investment der siger spar to! – Modsat til mange andre, ligger jeg meget energi i at lave et produkt der hæver baren
  • Jeg ønsker ikke bare at mine kunder blot bliver endnu et nummer i rækken, men jeg følger gerne op bagefter, både for at høre hvordan materialet har performet, men også for at efterfølgende at kunne hjælpe videre på bedste vis. 

Sådan Sørger vi for resultater:

Vores forløb

Inden vi starter et samarbejde, er vi interesserede i at finde ud af om vi er den rigtige løsning for jer, vi vil ikke spilde nogens tid!

I vil modtage en hurtig række spørgsmål og få mulighed for at fortælle lidt om jeres virksomhed, jeres ønskede mål med samarbejdet og finde ud af hvad jeres stil  ønsker er

Vi har nu fået et samlet overblik over projektets attributter, herefter vil vi i fællesskab med jer få styr på de sidste detaljer, inden det går løs.

Vi er nu nået til det tidspunkt, hvor vores håndværk bliver sat til nytte.

Vi holder jer opdateret undervejs, får løbende godkendt, og optimere hvor der kan.

Om det er foto eller video vi har lavet, så går vi meget op i at have en hurtig leveringstid.

Vi levere i præcis de formater i ønsker og har brug for, vi kender til de bedste opløsninger og formater på kryds af medier, så frygt ej!

Vi tror ikke på at en opgave bare er en opgave, vi ønsker at følge med i, hvad vores arbejde gør for jeres virksomhed og vi ønsker at optimere konstant for at ekspandere.

Vores Vision

Vores erfaring skal komme jer til gode!

Som mindre virksomhed, er der god mulighed for at dykke endnu dybere ned i vores klienters vision.

Vi ønsker at hjælpe jer hele vejen rundt i forhold til content, både online som offline.

Vi kender til vigtigheden af at man i disse dage står frem som en højt profileret virksomhed, dette kan hjælpe med content af høj kaliber.

Vi hjælper jer hele vejen rundt, fra produkt billeder til portrætter og video.

Vi ønsker at gøre det så nemt og smertefrit for jer at skulle opretholde en visuel identitet, så vi har samlet hele jeres behov ét sted.

Vi levere nemlig hele pakken, med speciale i drikkevare branchen og sørger for at i får en rød tråd på kryds af platforme

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.